Cikkek

Polgármesteri köszöntő

 

Kedves Vendégeink!

 

Községünk lakosai és Önkormányzata nevében szeretettel köszöntök minden kedves látogatót Bakonyjákó honlapján!

Bakonyjákó különleges fekvésű, csendes, gondozott, közel 700 főt számláló bakonyi település Pápától délkeletre, közvetlenül a 83. számú főút mellett, a Bitva –patak völgyében.

A falut körül ölelő festői környezet, a túraútvonalak, látnivalók, rendezvények remek kikapcsolódást ígérnek az ide látogatóknak. Több civilszervezet gondoskodik a hagyományok ápolásáról, programok szervezéséről, a lakosok összefogásáról.

A falu kommunális infrastruktúrája (víz, villany, gáz, szennyvízhálózat, vezetékes telefon) teljes egészében kiépített. Belterületünkön jó minőségű, szilárd burkolatú úthálózat jó közlekedési feltételeket biztosít az itt lakóknak és az ide látogatóknak egyaránt.

Reméljük, hogy honlapunkon barangolva sikerül felkeltenünk érdeklődését és hamarosan személyesen is ellátogat hozzánk, megtapasztalhatja a falusi emberek vendégszeretetét. Bízunk abban, hogy vendégeink jó hírünket viszik, személyes élményekkel gazdagodva távoznak, és többen nem csak turistaként, hanem letelepedési szándékkal térnek vissza településünkre.

Szívből kívánok mindenkinek jó böngészést, a személyesen ide látogatóknak maradandó élményeket és kellemes időtöltést!

 

 

Szilvási Zoltán
polgármester